Sari la conținut
News Alert

Autobergamo Deva a câştigat primul derby. Hunedorenii s-au impus cu 7-4 pe terenul vicecampioanei din Odorheiu Secuiesc

Gazdele au deschis scorul cu Autobergamo Deva, prin Zsolt Szabo, însă câștigătoarea Supercupei a întors scorul, până în minutul 16. Totuși, la pauză a fost 2-2. Csoma Ferenc a marcat în ultimul minut. Startul reprizei a doua le-a aparținut oaspeților, care s-au distanțat rapid la 5-2, în doar 5 minute.

Pânzaru, Matei și Obada au marcat la foc automat. Echipa lui Jakab Zoltan a avut puterea să revină până la 4-5, dar a fost îngenuncheată chiar de un fost jucător. Szablocs Manya a înscris de două ori în finalul partidei și Autobergamo Deva s-a impus cu 7-4.

Echipa hunedoreană nu a fost singura favorită care s-a impus în runda inaugurală. Deţinătoarea titlului, City'Us Târgu Mureş a câştigat clar, 6-1, pe terenul Muncitorului Reşiţa, la fel ca şi Dunărea Călăraşi, care a făcut scorul etapei, 8-1, pe terenul Clujanei Cluj-Napoca. Şi CSMS Iaşi a avut parte de o misiune uşoară şi a învins cu 7-1 Concordia Chiajna.

Autobergamo Deva a trecut, săptămâna trecută, şi de City'Us Târgu Mureş, în Supercupa României şi a ajuns astfel la patru trofee cucerite în aproape doi ani: titlul, Cupa şi de două ori Supercupa.

Redactor: Claudiu Sav
Editor web: Călin Țenche

Pe aceeași temă