Deznodământ amânat, în Liga a IV-a. În ce condiții ASU Poli ar trece peste Ghiroda în clasament

Data publicării:
ASU-1

ASU Poli a făcut scor cu Progresul Racoviţa în ultimul meci pe teren propriu, din campionat. Adversara alb-violeţilor n-a mai fost nuca tare din sezonul trecut, când cele două echipe s-au bătut pentru promovare. Iorgovan, Popovici şi Taub au decis soarta meciului încă din prima repriză. Primul a reuşit o dublă şi după pauză, închizând tabela la 5-0.

La aceeaşi oră, Ghiroda s-a impus pe teren propriu în faţa Cocoşului Orţişoara, cu un gol venit în al şaselea minut de prelungiri.

Înaintea ultimei etape, de sâmbătă, Ghiroda are avans de un punct în faţa Politehnicii. Ambele grupări îşi vor juca şansele la promovare în deplasare - echipa lui Alin Miloş, la Racoviţa, iar timişorenii - la Sânnicolau Mare.

Lupta dintre cele două ar putea fi arbitrată de FC Chişoda, echipă care nu s-a prezentat miercuri la partida cu Jimbolia. Dacă gruparea de la marginea Timişoarei nu se va prezenta nici la Gătaia, va fi exclusă din campionat şi va pierde toate jocurile din retur cu 3-0. În acest caz, ASU Poli, care a remizat cu Chişoda, ar trece peste Ghiroda în clasament.

redactor: Ionuţ Suciu
operator: Mihai Pop
editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri