Sari la conținut

Egal spectaculos în derby-ul Ligii a IV-a

Doar cei care au venit să susțină roș-galbenii s-au auzit în prima parte însă. Și asta pentru că favoriții lor au intrat cu un avantaj de trei goluri la vestiare, după „dubla” lui Mediop și reușita lui Nanu. Gazdele s-au trezit însă la reluare și Șchiopu și Magdaș le-au readus în joc. Îndeajuns pentru un final încins. Unul în care portarul-golgheter al liderului, Cosmin Amarinei, a stabilit scorul final, din nou, de la punctul cu var.

„Am avut o primă repriză foarte proastă, într-adevăr, a fost a lor. Noi însă în a doua repriză... cu dăruire, ambiție, am dovedit că putem reveni. Mă bucur foarte mult că am înscris golul de 3 la 3”, explică Cosmin Amarinei, portarul-golgheter al Voinței Mașloc.

„Nu pot să înțeleg cum am putut să facem o repriză atât de proastă și cu avantaj atât de mare, 3-0, să fim egalați 3 la 3. Nu știu câte goluri trebuie să dăm ca să putem câștiga”, a spus, la final, Adrian Popa, căpitanul Ripensiei Timișoara.

Bucurie în tabăra alb-albastră, deznădește în cea roș-galbenă. Voința rămâne lider, la trei puncte de ACS Poli II Timișoara și de adversarii din jocul de sâmbătă.

Reporter: Claudiu Sav

Operator: Dan Șoșdean

Pe aceeași temă