FOTBAL. Școală și antrenament... altfel

Data publicării:
scoala altfel acs poli

Câteva zeci de copii de clasa I de la Școala Generală Nr. 24 din Timișoara au avut parte de o surpriză aparte în cadrul programului „Școala altfel”. Au petrecut o zi alături de jucătorii lui ACS Poli Timișoara. Cu echipamente personalizate, cu numărul 10 pe spate, cei mici au viztitat, mai întâi, vestiarul echipei și au făcut cunoștință cu elevii lui Petre Grigoraș.

Apoi au ieșit pe teren, acolo unde au schimbat pase cu Zicu, Goga, Belu sau Javier Hernandez și au putut vedea, pe viu, cum se desfășoară un antrenament  al echipei de primă ligă.

„M-am distrat, am dat câteva goluri, mi-a plăcut foarte mult și vreau să mai vin pe aici”, a spus unul dintre copii.

„Am primit echipamentul și sunt foarte fericit că am ocazia să joc cu echipa Poli Timișoara. [Cum e să te antrenezi pe terenul acesta?] Este foarte fain!”, a povestit un altul.

„E foarte plăcut să simtă și ei bucuria intrării pe gazon. Să stea aici, să dea două pase cu jucătorii. Poate e o experiență foarte frumoasă pentru viitorul său. O să își aducă aminte de ea, o să povestească la vecini la prieteni, o să își aducă aminte peste ani că au fost la Poli în vestiar că au jucat cu jucătorii pe teren”, admite și Petre Grigoraș, antrenorul timișorenilor.

Alb-violeții vor luat parte și mâine la programul „Școala altfel”. O parte din jucători va merge la Buziaș pentru a disputa un joc demonstrativ în compania elevilor ueni școli din localitate. Tehnicianul timișorenilor speră ca energia pozitivă acumulată în cadrul unor astfel de evenimente să se facă simțită și pe teren, la finele săptămânii.

„S-au descrețit frunțile acum și poate reușim să le mai descrețim puțin și după meciul de sâmbătă”, a completat Grigoraș.

Reporter: Claudiu Sav

Operator: Andrei Marina

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri