Sari la conținut

FUTSAL. La anul vor toate trofeele


„Noi ne vom reuni, ca de fiecare dată, pe 15 iulie, atunci e reunirea. Până atunci ne mai pregătim și vom discuta cu președintele, cu domnul Lungu să vedem lucrurile pentru viitor și proiectele pe care le avem”, a explicat Robert Lupu, antrenorul-jucător al Informaticii.

„Este bine că autoritățile și locale și județene au deschis ochii spre noi, au văzut că suntem o echipă performantă și deja ne-au alocat niște sume, zic eu, destul de importante pentru acest sport”, admite Gabriel Lungu, președintele Informaticii Timișoara.

Informatica Timișoara va merge, în mare, pe același lot și în sezonul viitor, însă anunță și mutări importante pentru cucerirea titlului și a Cupei României.

„Mergem pe structura actualului lot și acolo unde e nevoie să facem anumite completări. Cu toții vor să rămână sunt jucători valoroși și cred eu, puțină omogenitate ne va permite să abordăm altfel meciurile”, a adăugat Lungu.

Alb-violeții au devenit vicecampioni ai României, după ce au pierdut, 0-2 la general, întâlnirile cu Cityus Târgu Mureș, din finala Ligii I la fotbal în sală.

Reporter: Claudiu Sav

Operator: Dan Petcu