Sari la conținut

Nuntă zgomotoasă lângă sediul Poliţiei

Pe strada Lorena din Timişoara, aflată aproape de zona centrală a oraşului, mai mulţi cetăţeni de etnie romă sărbătoreau căsătoria a doi tineri, cu mulţi decibeli în boxe. Cum zgomotul a ajuns la câteva străzi depărtare, oamenii au început să-şi exprime nemulţumirile pe reţelele de socializare. Chiar dacă oamenii legii i-au amendat pe nuntaşi cu 1000 de lei pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, petrecerea a continuat.

Timişorenii sunt deja resemnaţi. Dacă pe unii vecini ai nuntaşilor, petrecerea zgomotoasă nu-i mai deranjează atât de tare, altora a început să le placă muzica. De cealaltă parte, primarul Timişoarei, Nicolae Robu, consideră că nuntaşii au fost suficient de ascultători întrucât au plecat în jurul orei 19 spre un restaurant din afara oraşului.

"Noi nu putem să intervenim cu forţa. Putem să intervenim în limitele statului de drept, dar faptul că s-au mutat după trei ore arată o oarecare eficienţă, chiar considerabilă, aş spune eu a intervenţiilor noastre" - ne-a declarat telefonic Nicolae Robu, primarul Timișoarei.

Edilul şef al Timişoarei speră ca, până anul viitor, cei care organizează astfel de nunţi să petreacă doar la restaurante aflate la ieşirea din Timişoara.


Reporter: Maria Rohnean
Operator: Mihai Pop
Editor Web: Răzvan Bulacu 

Pe aceeași temă