Sari la conținut
News Alert

Primul targa rally în Timiș. Evenimentul, organizat în memoria campioanei de raliuri Daniela Zaharie

”Am scos 2 minute și 44 și viteza a variat. La prima tură am mers mai tare și am observat că scot timp prea bun și atunci în a doua tură am mai redus puțin cu 15/oră”, ”Foarte ok, foarte bun, dă senzații tari, merită încercat. E super!”, ”Prima data când m-am dat cu mașina a fost tot pe pista aceasta și am ajuns primul campion national sub 18 ani”, ne-au spus concurenții.

Timpul alocat circuitului de 1,15 kilometri a fost de 2 minute, 16 secunde și 9 sutimi. Este de fapt și performanţa realizată de Daniela Zaharie la concursul câștigat cu doi ani în urmă, în competiția de la Diniaș, în urma căreia a devenit campioană judeţeană la feminin. Mai mult, toţi piloţii participanţi la concurs au urcat la bordul maşinilor cu care a concurat Daniela.

”Este un traseu foarte frumos, foarte spectaculos, dar și foarte dificil pentru piloți, solicită la maximum atât tehnica pilotajului cât și mașinile de concurs”, a afirmat Ladislau Giurisici, organizator

”Este un concurs cu o tentă specială, este organizat în memoria soției mele, este și pentru prima dată în România când se organizează un astfel de concurs- targa rally, mă bucur că atât de mulţi oameni au venit să ne sprijine”, ne-a declarat Alin Zaharie, soțul Danielei Zaharie.

Doi ani au trecut de la decesul pilotului Daniela Zaharie, survenit înaintea unei etape de Super Rally, susţinută pe un circuit montan din judeţul Hunedoara.

Reporter: Corina Sfia
Operator: Adrian Hrișcu
Editor web: Călin Țenche