Sari la conținut

Seria amicalelor lui ACS Poli Timișoara, deschisă cu o victorie

În prima repriză, singura noutate din echipă a fost brazilianul Carlos Eduardo, care a lăsat o impresie bună. Deși jucătorii lui nu au reușit să înscrie în primele două reprize, când echipa era aproape de cea standard, antrenorul bănătenilor s-a declarat mulţumit.

”A fost primul meci, am ținut ca fiecare jucător să aibă minimum 30 de minute. Cu siguranță nu există ritm. Duelul suferă pentru că e normal, e de o săptămână de pregătire”, spune Dan Alexa.

În repriza a treia, Dan Alexa a introdus în teren jucătorii aflaţi in probe: Domșa de la CFR Timișoara, Teuț de la Academia Honved Budapesta, Negruț de la Mamma Mia Becicherecu Mic, Niță de la Școala Marcel Băban și Nicoforel de la Unirea Milisăuți.

"Am vrut să văd mulți jucători noi, care mi-au fost propuși. Voi renunța la mai mulți dintre ei. Am avut 30 și ceva de jucători, vom rămâne la maximum 25. Vor fi în echipă juniori, care vor juca într-un sistem de rotație. O să am în vedere cât mai mulți care pot să crească. Am văzut câțiva jucători de perspectivă, nu vreau să le dau numele. Ca primă impresie mi-au plăcut doi-trei, cei din ultima repriză practic. Probabil aceștia vor evolua și cu Ripensia sâmbăta viitoare", precizează Dan Alexa.

”A fost doar prima săptămână de reacomodare, a fost primul meci, e puțin mai așa, dar încet-încet ne intrăm în ritm. Din păcate, am retrogradat, dar sperăm să o luăm de la capăt și trebuie să promovăm cât mai repede”, afirmă Eduard Pap, portarul celor de la ACS Poli.

Următorul amical pentru ACS Poli va fi sâmbăta, 19 iulie, împotriva Ripensiei. Partida se va juca pe stadionul "Electrica".

reporter: Corina Sfia
operator: Adrian Ionescu
editor web: Călin Țenche