Stadionul „Gloria”, în plin proces de modernizare

Data publicării:
stadion gloria

Stadionul de Atletism Gloria, din Arad, unul din cele două locuri în care va fi găzduită Cupa Europei la aruncări lungi, între 12 şi 13 martie se află în plin proces de modernizare. Stadiul lucrărilor a fost analizat și de președintele Federației Române de Atletism, Sandu Ion.

„Aradul trebuie să rămână în continuare în lumea atletismului, în circuitul atletic. Asta cred eu și să vedem câți spectatori o să avem, cât interes va produce acest eveniment”, a spus Sandu Ion, președintele FRA.

În urma lucrărilor din acest început de an, Stadionul Gloria a primit un nou gazon, au fost refăcute gardurile şi căile de acces, dar şi vestiarele. Pentru spectatori a fost instalată o tribună mobilă cu 2300 de locuri urmând ca o altă tribună, de data aceasta pentru VIP-uri să fie instalată în săptămânile următoare.

„Bugetul pe care l-a alocat Primăria ajunge la aproape 500 de mii de euro, este poate cea mai mare investiție pe care Primăria a realizat-o pentru o competiție sportivă”, a explicat primarul Aradului, Gheorghe Falcă.

Până în prezent s-au înscris în competiţie 500 de atleţi din 38 de ţări. Având în vedere că sunt doar două zile de concurs a fost nevoie de un alt doilea teren pe care să se desfăşroare competiţia.

Reporter: Dan Codre

Operator: Cristian Kovacs

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri