Sari la conținut

Universitatea Goldiş ICIM Arad: de Sf. Ion, înfrângere cu Sf. Gheorghe

”Nimeni nu poate spune că echipa nu a încercat, însă când marchezi numai în cinci situaţii din 27, e foarte dificil. Apoi, echipa devine agitată şi e imposibil să menţii un nivel foarte bun când ratezi, ratezi, ratezi”, spune Jose Araujo, antrenorul celor de la Universitatea Goldiş ICIM Arad.

”Cred că am pregătit bine meciul, am fost pregătiţi în momentele în care am schimbat apărarea şi am controlat recuperările. Şi cred că aceasta a fost cheia meciului.

Gazdele au jucat aproape de pretenţiile lor doar în primul sfert, pe care l-au şi câştigat la limită, 19 la 18 după care au început un adevărat festival al ratărilor”, precizează Zoran Mikes, antrenor la Sepsi Sf. Gheorghe.

De la oaspete s-a remarcat Taneisha Harrison care a marcat 29 de puncte, în timp ce din tabăra arădencelor cea mai bună marcatoare a fost Meighan Simmons cu 21 de puncte.

”Îmi pare rău pentru fanii care au venit, au venit în număr mare, că am început totuşi să zicem aşa cu stângul anul nou. Dar trebuie să ţinem capul sus, campionatul e lung, suprize se pot întâmpla”, precizează Monica Brosovski de la Universitatea Goldiş ICIM.

ICIM Arad ajunge pe locul patru în ierarhie, iar etapa viitoare va evolua tot pe teren propriu, contra vecinei de clasament, BC Alexandria, echipă care are un punct mai puţin decât gruparea de pe Mureş.

Reporter: Dan Codre
Operator: Cristian Kovacs
Editor web: Călin Țenche