Vin ninsorile, s-au umplut vulcanizările, pentru montarea anvelopelor de iarnă

Data publicării:
anvelope de iarna Timisoara 11

S-a lucrat la fără pauză sâmbătă în service-urile auto şi vulcanizările din Timişoara. Şoferii au hotărât că este momentul să treacă la anvelope de iarnă, mai ales că ninsorile nu par să se lase aşteptate: ”Musai, trebuie să le schimbăm, ce mai? De săptămâna viitoare ninge”. - De cât timp staţi la rând? ”Cam de două ore”. - Vă aşteptaţi să fie aşa aglomeraţie? ”Acum da, din cauza timpului care s-a anunţat că vine frigul, normal că ne aşteptam să fie, dar de ştiam, veneam mai de dimineaţă”, ”Trebuie să ies din oraş săptămâna viitoare şi de ce să le las banii pe amendă când stau cauciucurile de iarnă aiurea, acolo acasă?”, ”Astăzi am avut timp”. - Aţi auzit că vine zăpada sau vă e frică de amenzi? ”Şi una şi alta”. -De cât timp staţi? ”Nu de foarte mult, se mişcă repede băieţii”.

anvelope de iarna Timisoara 01
anvelope de iarna Timisoara 01


Muncitorii abia au făcut faţă volumului mare de lucru: ”Foarte greu”. - Faţă de o zi normală cum e? ”Încărcată”. Din acest motiv, cei care au hotărât că trebuie să-i prindă iarna nepregătiţi au avut destul de aşteptat. Alţii au plecat, dar se vor reîntoarce...

”E stres că toată lumea vrea să-şi pună roţile de iarnă şi e foarte mare aglomeraţie. Sunt ultimele zvâcniri ale pieţei, în a monta anvelope, în a vinde anvelope. Chiar ne mişcăm destul de bine, zic eu, dar, din păcate, sunt foarte multe maşini care au rămas cu programări pe luni, pe marţi”, ne spune Dorel Pintea, proprietarul unei vulcanizări.

Costul unei astfel de proceduri necesare la fiecare început de iarnă variază între 60 şi 100 de lei. Potrivit patronilor de vulcanizări, aglomeraţie ar mai putea fi încă o săptămână.

Reporter: Maria Rohnean
Editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri