VOLEI. Promovarea se joacă la Timișoara

Data publicării:
promovare volei


„Am reușit să aducem turneul aici, contra sumei de 5000 de euro – până la această sumă s-a ajuns cu licitația. Suntem foarte fericiți, acesta a fost scopul nostru și cred că poate fi un plus și pentru publicul timișorean iubitor de sport”, a explicat Horia Cardoș, președintele UVT Agroland Timișoara.

Turneul final de promovare la care vor mai lua startul CSU Politehnica Timișoara, SCM Pitești și CSU Galați va avea loc între 6 și 8 mai, în sala „Constantin Jude”. Ultima dată când s-a jucat volei pe parchetul sălii a fost în 2012, când echipa masculină a Universității Timișoara evolua în elită.

„Este o premieră și pentru noi. Nu am mai jucat aici, va trebui să facem, probabil, și câteva antrenamente de acomodare. Important e însă că jucăm acasă, alături de publicul nostru, de care suntem foarte mulțumiți că începe să vină în număr mare – pentru un club înființat abia anul trecut”, continuă Cardoș.

Oficialii clubului timișorean își doresc promovarea în primul eșalon, dar sunt conștienți că misiunea nu va fi una ușoară.

„Va fi un turneu puternic. Echipele din Pitești și din Galați sunt foarte bune, cu jucătoare mature. Așa cum știți, echipa noastră e probabil cea mai tânără, dar avem șansa noastră și sperăm să o concretizăm și la anul să jucăm în A1”, a conchis principalul finanțator al UVT Agroland Timișoara. 

2003 a fost ultimul an în care Timișoara a găzduit un turneu de promovare în Divizia A1 de volei feminin. Poli Tender izbutea să acceadă atunci în elită, după un turneu la care au mai participat Universitatea Cluj, Constructorul București și REALE Brașov.

Reporter: Claudiu Sav

Operator: George Ștefăniță

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri