Meniu cu ace de gămălie

Data publicării:
catelusa arad
Cruzime inimaginabilă la Arad. O bătrână este bănuită că și-a înfometat cățelușa, iar apoi a hrănit-o cu carne în care a înfipt zeci de ace cu gămălie. Este pedeapsa pe care i-a aplicat-o animalului, pentru că a rămas gestant. Ajuns în stare gravă la veterinar, câinele a fost operat, iar acum se recuperează. Va fi adoptat chiar de salvatorul său, care este hotărât să depună plângere împotriva femeii care și-a chinuit astfel animalul.

Animalul a mancat ace cu gămălie. Este meniul pe care i l-a pregătit stăpâna sa. Un vecin a vazut câinele în suferință și l-a dus la veterinar. Așa au descoperit medicii, chinul prin care trecuse cățelușa. 45 de ace au fost scoase din abdomenul său.

„A fost o operație foarte grea pentru că acele erau de-a lungul întregului trac digestiv. De la gât până la fund era plină de ace”, a explicat Sonia Irimie, medic veterinar.

Șocați, medicii spun că este o minune faptul că animalul mai este în viață. Bătrâna carec este bănuită că și-a chinuit câinele nu recunoaște nimic și spune ca este acuzată pe nedrept.

„Pe mine nu mă interesează ce a mâncat, ce a făcut... eu nu am avut cățel, nu am avut”, spune bătrâna.

Vecinii, însă, spun altceva:

„Am trecut pe acolo și vedeam cățelușa cum urla, tot timpul câinii erau legați, aveau dungă la gât de la lanț”

„E ca la un om să îl otrăvești...”

De acum, viața cățelușei se va schimba. A fost botezată Garbo și va fi adoptată chiar de salvatorul ei. Veterinarul însă este hotărât să depănă plângere penală.

„Am să depun plângere atât la Poliție, cât și la Poliția Animalelor, DSV”, susține Wili Glasser, medic veterinar.

Politia animalelor, din cadrul DSV Arad a demarat o anchetă în acest caz.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri