Revelionul de lux - sold out 

Data actualizării: Data publicării:
REV LUX

Toate camerele la marile hoteluri din Braşov şi Poiana Braşov sunt ocupate de Revelion. Chiar dacă în unele locaţii exclusiviste un sejur pentru o familie trece de 2000 de euro, sunt turişti care au plătit aceşti bani pentru a avea totul la dispoziţie.

Pe drumul care duce din Braşov către Poiana Brașov se află un boutique hotel cu doar 9 camere, care au însă facilităţi de 5 stele. Fiecare cameră are design propriu astfel că turiştii cu dare de mână pot alege în ce fel de pat să doarmă şi ce culoare să aibă mobilierul.

Pentru o noapte de cazare în această cameră turiştii pot plăti până la 200 de euro. Se pot relaxa însă într-un bazin cu spumă şi petale de trandafir şi un pahar de şampanie alături.

"Am pregătit un sejur de 3 nopţi pentru Revelion. Avem camere duble la preţul de 550 de euro sejurul, cazare cu mic dejun. Şi apartamentul la preţul de 700 de euro pe sejur",  precizează Rareş Horhocea - recepţioner.

Cum mulți turiști vin în sejurul de Revelion ca să se relaxeze sunt resorturi care le oferă toate facilitățile: acces la piscine de dimensiuni mari, tratamente corporale în centrul spa si programe artistice. Copiii au revelionul lor, pentru ca părinţii să se poată relaxa în voie în noaptea dintre ani.

"Avem partea de masaje foarte relaxante. Împachetări foarte plăcute, foarte hidratante, care pot să ajute turiştii să fie mai relaxaţi pentru noaptea trecerii dintre ani", spune Anca Blorţ - terapeut.

"Din 28 decembrie până în 3 ianuarie, cazare pentru 6 nopţi, de la 839 de euro cazare cu demipensiune şi cină inclusă. Avem program artistic, diverse tematici", spune Mirabela Bârsan - şef recepţie.

Mulți din cei care au venit în Poiana Braşov în aceste zile nu se uită la bani atunci când vine vorba de distracţie.

"În jur de 1000 de euro, cred, am plătit.  Cred că pentru o vacanţă de 5-6 zile e bine", spune un turist. 

Facilităţi bune au multe din hotelurile din apropierea Braşovului, chiar dacă nu sunt locaţii de lux. Pentru un sejur de 5 nopţi, turiștii plătesc minimum 500 de euro.

Reporteri: Sorin Secli, Mădălina Zamfir
Operatori: Richard Szabo, Mihai Stan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri