Timișoara Saracens | Sancțiune financiară serioasă

Data publicării:
amenda rugby
Oficialii celor de la Timișoara Saracens au aflat ce sancțiune vor primi, după nedisputarea duelului cu Stade Francais. Clubul va pierde meciul la masa verde, 0 la 28 și va trebui să plătească șI o amendă de 30.000 de euro.

EPCR, forul care organizează Challenge Cup a anunțat astăzi, prin intermediul unui comunicat de presă postat pe site-ul oficial, că a înaintat deja o plângere împotriva celor de la Timișoara Saracens, ca urmare a nedisputării partidei cu Stade Francais Paris, de pe „Dan Păltinișanu". Oficialii forului european vor anunța soluționarea cazului înaintea disputării ultimului joc din grupă, de vineri, de la Edinburgh. Cel mai probabil, campionii vor pierde la masa verde, 0-28, și vor fi sancționați și financiar, cu o amendă de 30.000 de euro.

„Această amendă va fi plătită de către clubul nostru, din bani privați. Nu vom contesta acest lucru, pentru că nu dorim să atragem, în continuare, pentru Timișoara, pentru acest club și pentru România, comentarii negative”, a explicat Dușan Filipaș, vicepreședintele Timișoara Saracens.

Oficialul timișorean a oferit și o imagine de ansamblu a evenimentelor trăite în ultimele zile, odată cu nedisputarea jocului cu parizienii.

„Vreau să spun că m-am simțit foarte trist, am fost și săraci și umili, ca să spun așa... sentimente care nu sunt foarte plăcute”, a continuat Filipaș.

Întâlnirea cu Stade Francais nu s-a mai disputat, după ce francezii au refuzat să intre pe teren. Parizienii au motivat că suprafața de joc nu se prezintă în condiții optime. Gazdele au plătit 10.000 de euro pentru alimentarea cu energie electrică a instalației de încălzire a stadionului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri