Miruna de la „Jurnal pentru copii” și povestea albumului foto cu vedete

Data publicării:
miruna 20iliescu-50188

Miruna, cel mai tânăr reporter de televiziune, de la “Jurnal pentru copii”, emisiune difuzată de Digi24 în fiecare sâmbătă și duminică, de la 9.30, l-a emoționat pe Ion Iliescu până la lacrimi când i-a spus că seamănă cu bunicul ei, a aflat secretul puloverului roșu de la Petre Roman și l-a făcut pe Nicu Alifantis să îi promită că va scrie o melodie care să îi poarte numele.

Miruna şi Ileana Stana Ionescu
Miruna şi Petre Roman
Miruna şi Daniel Dăianu
Miruna şi Nicu Alifantis

Într-un an de zile cât s-a scurs de la prima emisie Digi24 micul reporter al “Jurnalului pentru copii” a strâns un album cu fotografii și autografe ale tuturor personalităților cu care a stat de vorbă. Foarte cunoscută printre personalitățile politicii, sportului ori culturii românești, oameni cu greutate pe care foarte puțină lume îndrăznește să-i abordeze, micuța Miruna, reporterul de doar 8 ani al emisiunii “Jurnal pentru copii”, le-a făcut deja pe toate.

A stat de vorbă cu mari sportivi, medaliați la olimpiade, cu cei mai cunoscuți și îndrăgiți actori și muzicieni români, cu președinți de companii ori guvernatori de bănci și, mai mult decât atât, de la fiecare a vrut să aibă și o amintire pentru când va fi mare. I-a aliniat la poză, le-a cerut autografe, iar apoi, cu ajutorul mamei sale, le-a adunat frumos pe toate într-un album. Și așa a ajuns acum să numere peste optzeci de pagini din care îi zâmbesc de aici Ion Iliescu sau Petre Roman, de dincolo Daniel Dăianu; pe pagina alăturata apare Nicu Alifantis, așezat cuminte lângă Ileana Stana Ionescu și Stela Popescu; Alina Dumitru lângă Daniela Nane, Andi Vasluianu lângă Virgil Ogăşanu și așa mai departe. Toți unul și unul. Și, până la urmă, câți dintre noi se pot lăuda cu o asemenea performață, la numai 8 ani?

Iar planurile micului reporter sunt la fel de ambiţioase şi pentru următorul an de emisie Digi24, post TV care împlinește un an de existență pe 1 martie 2013. Aşa că, vedete din România, atenție...soseşte Miruna!

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri