Sari la conținut

EXCLUSIV. Vlad Filat, despre alegerile din R. Moldova: „Noi alegem între a fi și a nu fi Republica Moldova - stat independent”

Președintele Partidului Liberal Democrat din Moldova Vlad Filat a vorbit pentru Digi24 despre campania electorală din Republica Moldova. Acesta a spus că perspectiva europeană „nu se negociază”.

„Am tratat cu responsabilitate cetățeanul și ne-am axat pe comunicarea de la om la om. Avem voluntari care înțeleg importanța acestor alegeri”, a spus Vlad Filat care a amintit și de evenimentele și drama popurului ucrainean. „Nu trebuie văzute foarte departe de o anumită perspectivă posibilă și nedorită aici în Republica Moldova”, a spus Vlad Filat.

„Ceea ce nu se negociază, noi nu negociem perspectiva europeana a Republicii Moldova, e un subiect care nu se negociază, noi cu partidul comunistilor nu avem cum să negociem, acest proces de europenizare a țării este sincer. Cu secera și ciocanul nu poți să construiești capitalism”, a mai spus președintele Partidului Liberal Democrat din Moldova