estiVALUL Digi | Trei evenimente la care puteți să mergeți în această săptămână

Data publicării:
icon estival

Temperaturile maxime astăzi

Costineşti: 31°C

Sovata: 29°C

Borşa: 24°C

Căciulata: 34°C

Mahmudia: 32°C

Sibiu

ARTmania Festival - concerte rock, intrare gratuită

Cetatea medievală a Sibiului îmbracă din nou haine rock. Iubitorii acestui gen de muzică din Romania dar și din străinatate nu trebuie să rateze concertele. Mai ales că intrarea este gratuită.

Iași

Şcoala de vară la Bojdeuca lui Creangă - 120 lei/săptămână

Bojdeuca lui Creangă este gazdă a zeci de copii. Elevii participă la cursurile școlii de vară. Au loc diverse activități și, mai mult, unele ateliere vor include şi jocuri în limba engleză. Taxa de înscriere este de 35 lei pentru un atelier sau de 120 de lei/săptămână. 


Digi24 vă ajută să alegeţi cele mai frumoase locuri din România şi din lume pentru a petrece un concediu sau un weekend relaxant. În fiecare zi vom prezenta imagini trimise de telespectatorii noştri care au fost sau se află acum în vacanţă. Aşteptăm pe adresele estival@digi24.ro şi DigiVOX pe digi24.ro, precum şi pe pagina de faceboog Digi24HD poveștile voastre, însoțite de imagini și filme, din locurile pe care le-ați vizitat și considerați că merită să fie promovate şi le vom difuza în emisiunea EstiValul Digi, de luni până vineri. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri