Sari la conținut

Cum au petrecut vedetele după gala premiilor Oscar

Zâmbitor şi relaxat, Leonardo DiCaprio a aşteptat ca statueta sa, primită pentru rolul din „The Revenant”, să fie gravată. Actorul a făcut poze şi a vorbit cu cei din jur, în timp ce trofeul mult-aşteptat era inscripţionat cu numele său.

Şi Brie Larson, declarată cea mai bună actriţă la cea de-a 88-a gală a Oscarurilor, pentru rolul din „Room”, s-a arătat extrem de încântată de statueta gravată.

De altfel, Balul Guvernatorilor, petrecerea care a urmat decernării Oscarurilor, a fost prilejul perfect pentru ca laureaţii să-şi etaleze trofeele.

„Sunt foarte fericită. Mă trec tone de emoţii în acest moment, este un moment nebunesc, minunat şi extraordinar,” a spus Alicia Vikander, câștigătoarea trofeului pentru cea mai bună actriţă în rol secundar.

Alejandro Inarritu, care a fost desemnat pentru al doilea an consecutiv cel mai bun regizor, a spus că trofeul înseamă foarte mult pentru ţara sa natală, Mexic.

„Este minunat, pentru că foarte mulţi mexicani au luat parte la producerea fimului şi acest lucru înseamnă că a câştigat şi diversitatea, nu?” a declarat Alejandro Inarritu.

Iar Michael Sugar, unul dintre producătorii filmului Spotlight, desemnat cel mai bun film, şi-a exprimat speranţa ca pelicula să-i determine pe jurnalişti să scrie imparţial.

„Sper ca acest lucru să însemne că jurnalismul este încă viu. Sper că le va reaminti oamenilor că puterea stă în pix. Sper că îi va încuraja pe oameni să cerceteze şi să muncească din greu pentru a descoperi poveşti adevărate,” a precizat Michael Sugar.

1.500 de vedete au fost invitate la Balul Guvernatorilor, unde au fost pregătite peste 30 de feluri de mâncare, deserturi, printre care şi 5.000 de mini-statuete Oscar, din cea mai fină ciocolată, dar şi sticle din cea mai scumpă şampanie.