Sari la conținut

Predicțiile lui Cristian Tudor Popescu pentru Oscaruri

Anul trecut am fost întrebat care este favoritul meu la Oscar si am zis: Birdman al lui Iñárritu și din fericire a câștigat. Acum mi s-ar părea o nefericire să câștige The Revenant. Aparține aceluiași om, dar, să mă ierte Dumnezeu, nu înțeleg. Cum poate un regizor cu finețea, cu ritmul interior excepțional, procedeele de ficțiune artistică din Birdman, care sunt foarte bine controlate de către Iñárritu, cum poate să facă un asemenea film în care criteriul valorii este faptul că bucata de ficat însângerat pe care o mănâncă DiCaprio chiar este o bucată de ficat de bizon”, spune Cristian Tudor Popescu.

Dacă ați scoate The Revenant din lista celor opt filme nominalizate la categoria cel mai bun film, pe care l-ați alege?

Spotlight. De fapt sunt trei filme în lista asta care ar putea lua Oscarul, după părerea mea. E vorba de Spotlight, The Big Short şi Mad Max. Restul, avem două filme care nu au ce căuta aici: Brooklyn, de G. Crowly, Room, de asemenea, al lui L. Abrahansom. Nu știu ce caută aici”, afirmă Cristian Tudor Popescu.

Interviul integral cu jurnalistul Cristian Tudor Popescu îl puteţi urmări aici:Gala decernării Premiilor Oscar va fi transmisă, în exclusivitate de Digi24 şi Digi Film, în această noapte, începând cu ora 1.00. Atenție! Gala premiilor Oscar 2016 nu poate fi urmărită la secțiunea LIVE de pe www.digi24.ro.

Detalii despre istoria Oscar şi celelalte nominalizări la ediţia din 2016 pot fi accesate în secțiunea special dedicată de pe site-ul www.digi24.ro.

Gala Oscar 2016 poate fi urmărită şi în limba originală, engleză. Pentru aceasta urmaţi paşii de mai jos:

Gala premiilor Oscar poate fi vizionată şi fără traducere în limba română http://bit.ly/1KMCelR

Posted by Digi24 on Saturday, February 27, 2016

1. Comutaţi televizorul pe canalul Digi24 sau Digi Film;

2. Apoi selectati pista audio dorită din butonul intitulat "Audio" de pe telecomanda sau navigând în meniul televizorului dacă această funcţie nu este disponibilă direct pe telecomandă;

3. Alegeti varianta Engleză şi veţi putea urmări Gala Oscar fără traducere simultană în limba română.

Opţiunea de selectare a unei piste audio din mai multe piste disponibile este valabilă pentru transmisia digitală din cablu şi satelit. Această opțiune nu este valabilă pentru transmisia analogică din cablu.