Sari la conținut

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Dan Diaconescu: „Traian Băsescu îl va scoate pe Victor Ponta din cursă”

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014 Candidatul PPDD la Preşedinţie, Dan Diaconescu, a spus la Digi24 că următorul pas al președintelui României este să demonstreze cu documente că Victor Ponta a fost ofițer acoperit.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014 „Eu cred că Traian Băsescu va scoate și documentul prin care unitatea respectivă l-a racolat pe Victor Ponta, sau sper măcar la acest lucru. Traian Băsescu spunea, după povestea cu copilul bătut sau nu, că a primit acea lovitură mult prea devreme și dacă o primea în finalul campaniei probabil că era învins de Mircea Geoană. Probabil că Băsescu a învățat din asta și joi 30 sau vineri 31 octombrie va veni cu un document care mă va ajuta pe mine să intru în finală, adică cu un document zdrobitor împotriva lui Victor Ponta”, a spus Dan Diaconescu la Digi 24.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014  Candidatul PPDD la Preşedinţie crede că premierul Victor Ponta a fost ofițer acoperit.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014 „În opinia mea de jurnalist, la ce am văzut din declarațiile lui Valer Marian, apoi a domnului Meleșcanu, cred că da. Domnul Meleșcanu a spus că dacă îi dădea numele ofițerilor acoperiți din Guvern domnului Băsescu ar fi produs niște turbulențe electorale. Din răspunsul domnului Meleșcanu rezultă clar că era, este cel puțin un om în actualul guvern ofițer acoperit. Acum se poate să fie domnul Ponta sau altcineva, dar toate indiciile duc clar către domnul Ponta, chiar și răspunsurile destul de neclare a domnului Ponta. Acesta a apucat să nege. Finalul campaniei electorale îl va prinde pe domnul Ponta cam în poziția în care domnul Geoană a fost surprins în momentul Vîntu. Traian Băsescu îl va scoate pe Victor Ponta din cursă. Pentru domnul Ponta viața nu va fi ușoară, nici ca premier, nici ca președinte, iar dacă a spionat gândiți-vă că a spionat o țară NATO”, a mai spus Dan Diaconescu la Digi24.

Urmăreşte ştirile Digi24 despre ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 şi pe contul dedicat pe Twitter #cotroceni2014!