Sari la conținut

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Klaus Iohannis infirmă că ar exista disensiuni în ACL

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Klaus Iohannis a precizat că opinia formulată de Ioan Oltean este o „părere privată”, care nu e părerea ACL. 

„Eu nu concep să fie tranzacționate voturile românilor ca o marfă”, a declarat Klaus Iohannis, precizând că în ACL se știa și s-a discutat despre lucrul acesta.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014.  „Eu cred că interesul nostru este acela de a câştiga alegerile şi, pentru aceasta, este nevoie de discuţii cu toţi cei care, într-un fel sau altul, sunt aşezaţi pe eşichierul politic de dreapta, cei care într-un fel sau altul reprezintă dreapta. Sunt şi oameni, sunt şi membri de partid care ţin cont de cuvântul liderului, ţin cont de părerea liderului, ţin cont de opţiunea liderului şi noi nu putem să neglijăm acest lucru dintr-un orgoliu sau dintr-un calcul superficial făcut şi care poate, în ultimă instanţă, să fie dăunător şi păgubos pentru noi”, declarase la Digi24 Ioan Oltean, vicepreşedinte PDL. 

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014.  „Treaba cu negocierile e foarte simplă: eu nu concep să fie tranzacționate voturile românilor ca o margă, nu se poate! Din acest motiv, am spus că nu voi negocia cu candidații care nu au intrat în turul doi pentru voturi. Ei nu au în buzunare voturile, ele sunt la români, aceste voturi ale românilor mă interesează. Ce vreți, să mă apuc și eu de trocuri politice? Să promit că îl fac premier de rezervă, consilier de obiecte sau de lucruri?!”,  a declarat Klaus Iohannis într-o conferință de presă susținută la sediul ACL. „Nu, eu imi doresc voturile romanilor, nu negocieri care nu duc niciunde”!, a subliniat Klaus Iohannis.

Urmăreşte ştirile Digi24 despre ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 şi pe contul dedicat pe Twitter #cotroceni2014!