Sari la conținut

DEZBATERE Victor Ponta – Klaus Iohannis. Candidații și-au adresat reciproc întrebări și răspunsuri ironice

Victor Ponta: Totuşi, USL s-a rupt la un moment în care dvs. nu ați primit funcția pe care o voiaţi. Dacă aveți vreun sentiment de vinovăție față de milioanele de români care au crezut în USL și care s-a rupt pentru că nu ati primit dvs o functie pe care v-o doreați?

Klaus Iohannis: Ați terminat întrebarea? Am crezut că mai continuați un pic. Dl. Ponta, USL s-a rupt pentru că PSD a vrut toată puterea și noi nu am fost de acord. Atât de simplă este explicația, indiferent cum o punem pe alte note, este singura chestiune reală, nu am venit la dvs. pentru că Guvernul a funcționat bine, ci pentru că a funcționat prost, dar dvs. nu ați suportat aceasta chestiune.

DEZBATERE Victor Ponta-Klaus Iohannis. Confruntarea pentru Cotroceni. Ce spun candidații despre votul din străinătate, justiție, economie și politică externă

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Atunci când i-a venit rândul să-i adreseze o întrebare lui Victor Ponta, liderul liberal l-a ironizat pe contracandidatul său.

Klaus Iohannis: Dl Ponta, ați spus că ați votat în tinerețe cu Ion Rațiu. Pe urmă ați spus că ați vota cu candidatul liberal. Pot să contez și de data aceasta pe votul dvs.?

Victor Ponta: Nu, domnule Iohannis, pentru că sunteți doar o poleială a lui Ion Rațiu și a lui Crin Antonescu, în interior sunteți Traian Băsescu și nu l-am votat niciodataăpe Traian Băsescu.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. La final, cei doi candidaţi au fost îndemnaţi să transmită câte un mesaj românilor.

Victor Ponta: Am candidat pentru a aduce la bun sfârșit un proiect care s-a numit USL, care a promis oamenilor două lucuri esențiale - să ne scape de regimul Băsescu, adică Blaga, Falcă, adică toți oamenii care sunt langă dvs, dl. Iohannis; al doilea lucru - pensii, salarii, TVA scăzut la pâine și alimente și mai ales ca să facem o societate în care să nu mai fim divizați.

Klaus Iohannis: Votați schimbarea!