Sari la conținut

Klaus Iohannis: Am înțeles care e marea unire pe care vrea s-o facă dl Ponta - unirea PSD cu PRM

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. „Dl candidat Ponta pare puțin disperat, așa, în aparițiile publice. Face tot felul de afirmații false, minciuni se numesc, cum că eu aș vrea să tai pensiile, nu vreau să avem o economie în creștere unde și pensiile cresc, el jignește și face alianțe politice. Acum am înțeles ce înseamnă pentru el unirea: unirea PSD cu PRM, cu fostul candidat Vadim Tudor, asta înseamnă marea unire pentru Ponta. Este un lucru care trebuie să ne dea de gândit dacă alianța de la guvernare reface patrulaterul roșu”,  a declarat Klaus Iohannis într-o conferință de presă susținută la sediul ACL. 

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Klaus Iohannis a avut un discurs ironic la adresa lui Victor Ponta și a reacționat la atacurile contracandidatului său din turul al doilea. „Dl. candidat Ponta pare puțin disperat”, a afirmat candidatul ACL. El a menționat contraperformanțele economice ale Guvernului Ponta invocând raportul Comisiei Europene pentru prognoza de toamnă și topul prosperității economice, dat publicității marți.

„Premierul promite noi și noi pomeni, nu am impresia că vor scădea cheltuielile, ci vom avea în 205 creștere de impozite și taxe sau tăieri la salarii”, a spus Klaus Iohannis.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. El a dezvăluit că a primit un e-mail de la un prieten de la Munchen care i-a spus rezultatul votului de la Consulatul Munchen: Victor Ponta a avut doar 5 la sută din voturi, iar Klaus Iohannis a primit 65 la sută din sufragii. „Am înțeles mai bine de ce Victor Ponta vrea să suprime votul din diasporă”, a acuzat prezidențiabilul ACL, care a mai vorbit despre „condițiile mizerabile” și „umilințele românilor” care au vrut să voteze în străinătate.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. „Da, ar fi un lucru să mă voteze românii - un lucru bun”, a spus Klaus Iohannis, răspunzându-i ironic lui Victor Ponta, care speculând sloganul de campanie al candidatului ACL îl acuzase că este „un lucru, nu un om politic”.

Urmăreşte ştirile Digi24 despre ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 şi pe contul dedicat pe Twitter #cotroceni2014!