Sari la conținut

Klaus Iohannis: „Întâlnirea de aseară a fost un talk show, nu o dezbatere electorală, dar decât nimic...”

CONFRUNTARE PONTA - IOHANNIS. Victor Ponta susţine că nu s-a pregătit special pentru întâlnirea cu adeversarul său, Klaus Iohannis, în cursa pentru Cotroceni.

„Cred că a fost foarte util pentru că cetăţenii României trebuiau să vadă cei doi candidaţi. Eu m-am pregătit pentru funcţia de preşedinte, nu prentru dezbatere. M-am pregătit să fiu un bun preşedinte”, a spus Victor Ponta.

DEZBATERE PONTA - IOHANNIS. Candidatul ACL spune că acceptat compromisul unor emisiuni TV, după ce negocierile privind o dezbatere care să fie preluată de toată media au eşuat.

Întâlnirea de aseară a fost un talk show, nu o dezbatere electorală, dar decât nimic... A fost la un moment dat de-a dreptul caraghios, domnul Ponta cu hârtiuţele mă întreba: "Ştiţi că e aşa...". Să citim de pe hârtii date statistice nu are niciun sens şi nicio relevanţă în discuţia despre Preşedinţia României”, a declarat Klaus Iohannis, pentru Reporter Virtual.

CONFRUNTARE PONTA - IOHANNIS. Reprezentanţii echipelor de campanie ale lui Victor Ponta şi Klaus Iohannis s-au declarat mulţumiţi de cum s-au descurcat cei doi prezidenţiabili.

Iohannis, deși nu s-a încălzit, deși nu știa cine sunt arbitrii, condiţiile, sala și ringul, a acceptat să intre în ring. Contracandidatul său a boxat fără mănuși, a lovit permanent sub centură”, a spus Ludovic Orban, vicepreşedinte PNL.

DEZBATERE PONTA - IOHANNIS. A început să fie din ce în ce mai clar cine trebuie să fie preşedintele României, adică Victor Ponta. Am văzut un om pregătit, un om care ştie ce a făcut pentru România, şi de cealaltă parte un om chinuit, forţat să candideze, un om care încearcă să acumuleze foarte multe informaţii într-un timp foarte scurt, încearcă să le repete ca un casetofon stricat şi nu îi iese”, a spus Liviu Dragnea, preşedintele executiv al PSD.

Imediat după turul I al alegerilor, echipa lui Victor Ponta a propus confruntarea celor doi candidaţi în patru emisiuni mediate de patru posturi de televiziune, în vreme ce tabăra ACL şi-a dorit o confruntare în mediul academic.

Urmăreşte ştirile Digi24 despre ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 şi pe contul dedicat pe Twitter #cotroceni2014!