Galerie Foto Accident cu 6 victime pe E85, în județul Buzău. Printre răniți sunt și trei copii, dintre care unul de 2 ani

Data publicării:
colaj accident 6 raniti
Sursa colaj: Facebook / Din Trafic Buzău / Cosmin Șontica

Accident grav, miercuri dimineața, pe E85, în județul Buzău. Șase oameni, printre care trei copii, au ajuns la spital după ce mașinile în care se aflau s-au ciocnit în trafic. Cel mai mic dintre copii are 2 ani și a suferit numeroase contuzii, scrie News.ro.

Accidentul s-a produs pe E85/DN2, în localitatea Poşta Câlnău, județul Buzău. Cele două mașini, scrie sursa citată, se deplasau pe direcția Buzău către Vrancea. În urma impactului, 6 oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale.

"Accidentul s-a soldat cu rănirea celor doi șoferi și a patru pasageri din mașina conducătorului auto din Puiești, o femeie în vârstă de 35 de ani și trei copii cu vârste cuprinse între 1 an și 14 ani" a transmis IPJ Buzău pentru ReporterBuzoian.ro.

"Cei doi şoferi, în vârstă de 46 de ani, respectiv 42 de ani, au suferit politraumatisme prin accident rutier, cu TCC, TCF, Traumstism toraco-abdominal, traumatism membru superior. O femeie in varsta de 35 de ani, impreuna cu copilul în vârstă de 2 ani, au suferit policontuzii. Alţi doi copii, in vârstă de 10, respectiv 14 ani, au suferit politraumatisme în urma accidentului rutier. Toate cele 6 victime sunt stabile hemodinamic şi respirator, în curs de investigaţii", a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Buzău, Adriana Bunilă citat de News.ro.

Polițiștii au deschis dosar penal și continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Sursa foto: Facebook / Din Trafic Buzău / Cosmin Șontica
Sursa foto: Facebook / Din Trafic Buzău / Cosmin Șontica

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri