Accident grav pe DN1: Doi oameni au murit și alți patru au fost răniți

Data publicării:
accident
Mai multe ambulanțe au fost trimise la fața locului, dar și elicopterul SMURD. Foto: ISU Prahova

Două persoane au murit și alte patru sunt grav rănite, în urma unui cumplit accident rutier care a avut loc în județul Prahova. Mai multe ambulanțe au fost trimise la fața locului, dar și elicopterul SMURD.

Accidentul s-a produs în comuna Floreşti, pe DN 1, acolo fiind trimise două autospeciale de stingere, o autospecială pentru descarcerare, o ambulanţă SMURD de terapie intensivă mobilă şi un echipaj SMURD.

Potrivit ISU Prahova, primele informaţii primite de la faţa locului arătau că în eveniment au fost implicate 2 autoturisme.

„3 dintre victime au început deplasarea cu ambulanţe SAJ către UPU Ploieşti. Unei victime i se acorda asistenţă medicală de către echipajul TIM şi va fi preluată de către elicopterul SMURD, care a aterizat la faţa locului. Din păcate, pentru două dintre victime a fost declarat decesul”, a transmis ISU Prahova.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române a transmis că, în urma accidentului, circulaţia rutieră este blocată pe benzile sensului de mers Ploieşti-Braşov, fiind dirijată pe DJ 100F, prin oraşul Băicoi, iar pe direcţia către Ploieşti se circulă doar pe banda nr. 1. Valorile de trafic sunt în creştere pe ambele sensuri de mers.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri