A treia zi consecutivă cu peste 200 de cazuri de COVID-19. Raed Arafat: Situația s-a deteriorat

Data publicării:
raed arafat
Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

În ultimele zile, situaţia infecţiilor cu SARS-COV2 şi în mod deosebit numărul cazurilor active s-a deteriorat, a afirmat Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență. Este a treia zi consecutivă în care s-au înregistrat peste 200 de cazuri de infectare cu coronavirus în România. 

"Din graficile de mai jos se vede clar cum, in ultimele zile, situatia infectiilor cu SARS-COV2 si in mod deosebit numarul cazurilor active s-a deteriorat. Graficul arata cum numarul cazurilor active incepe sa creasca dupa o perioada mai lunga de scadere continua.

Era de asteptat ca masurile de relaxare sa duca la astfel de situatie insa depinde de noi daca cresterea se va mentine sub control sau nu.

Regulile de distantare si igiena trebuie respectate! Nu va lasati influentati de parerile neavizate si de dezinformarile din mediul retelelor de socializare", a scris Raed Arafat, pe Facebook.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, sâmbătă au fost înregistrate alte 275 de noi cazuri de îmbolnăvire, bilanțul total ajungând la 21.679 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19.

Citește și: Alexandru Rafila, despre creșterea numărului de cazuri de Covid-19: Să nu dăm curs îndemnului de a nu respecta reguli

Editor: Cristina Iancu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri