Acuzații. Copil epileptic, lovit cu rigla de învățătoare

Data actualizării: Data publicării:
copil

Acuzaţii grave aduse de o mamă unei învăţătoare. Femeia din Iaşi susţine că unul dintre cei doi copii gemeni a fost bătut cu rigla şi pedepsit la colţ, iar celălalt a fost scos din clasă. Arătată cu degetul este o învăţătoare suplinitoare.

Ieşeanca Oana Vasiliu, mama a doi băieţi, gemeni, în vârstă de zece ani, a povestit scandalizată, pe Facebook, că unul dintre copii a fost lovit, iar celălalt scos afară din clasă, când o învăţătoare pensionară i-a ţinut locul profesorului titular.

Oana Vasiliu, mama: Celălalt geamăn mi-a povestit că Roni a fost lovit cu o riglă peste braţ, peste mână, luat de urechi şi dus la colţ - pedeapsă. De ce a fost pedepsit? Pentru că nu a terminat zece exerciţii într-o oră la matematică.

Copilul lovit de învăţătoare e diagnosticat cu epilepsie.

Oana Vasiliu, mama: Încercăm să facem terapie, mergem prin toate spitalele să îl facem mai bine şi nu mă aşteptam la aşa ceva. Eu îmi trimit copilul la şcoală să fie în regulă să înveţe şi se întoarce bătut, umilit. Vă daţi seama că în faţa unei clase întregi de elevi cum s-a simţit copilul.

Incidentul a avut loc marţea trecută, iar mama a făcut plângere la directorul şcolii câteva zile mai târziu.

Carmen Ciocan, reporter Digi24: După incident, unul dintre gemeni a refuzat să mai vină la şcoală. Mama susţine că acesta s-a simţit umilit când a fost dat afară din clasă, dar şi pentru că a văzut cum a fost bătut fratele său.

Cristina Simirad, directorul Şcolii Nr. 10: Mama copiilor mi-a adus la cunoştinţă vineri despre incidentul care s-ar fi petrecut marţi şi în şcoală comisia de disciplină a demarat o anchetă. Doamna susţine că nu a fost nici o problemă la clasă.

Oana Vasiliu, mama: Acum, pusă în situaţia asta de a merge pe drumuri, de a depune sesizări la Parchet, la Inspectorat, la şcoală, la medici. Şi îmi este teamă că la sfârşit nu voi rezolva absolut nimic.

Acum, părinţii vor să îi ducă pe cei doi frați la consiliere psihologică.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri