Ben Oni Ardelean își anunță plecarea din PNL: Inițiez un nou proiect politic

Data publicării:
Ben Oni Ardelean
Deputatul PNL Ben Oni Ardelean. Foto: INQUAM Photos/Octav Ganea

Deputatul PNL Ben Oni Ardelean a anunțat, miercuri, că pregătește un nou proiect politic „ca un răspuns la provocările complexe cu care se confruntă România în prezent şi la deziluzia tot mai răspândită în rândul cetăţenilor faţă de clasa politică din România”. Într-un mesaj pe Facebook, politicianul a precizat că urmează să dea mai multe detalii în zilele următoare.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Informațiile care au început sa curgă cu privire la un nou construct politic de amploare, în România, sunt adevărate. Această inițiativă vine ca un răspuns la provocările complexe cu care se confruntă România în prezent și la deziluzia tot mai răspândită în rândul cetățenilor față de clasa politică din România. Mai multe detalii despre noul proiect politic pe care îl inițiez, vă voi pune la dispoziție în cursul zilei de vineri”, a scris acesta pe Facebook.

Ben Oni Ardelean, în prezent deputat PNL, a fost ales deputat pe listele PNL în legislatura 2016-2020. El a fost şi senator PNL, în legislatura 2012-2016.

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri