Bijuterii de 70.000 de lei confiscate pe Aeroportul Otopeni. Unde erau ascunse obiectele prețioase

Data publicării:
bijuterii confiscate la aeroport
Bijuteriile erau ascunse printre haine, în bagaje. Foto: Autoritatea Vamală Română

Vameșii de la Aeroportul Otopeni au descoperit aproape un kilogram de bijuterii în bagajele unor călători are voiau să zboare la Istanbul. Obiectele, a căror valoare este estimată la 70.000 de lei, erau ascunse printre haine.

„În data de 19.02.2023, inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Otopeni Călători - Direcţia Regională Vamală Bucureşti, ca urmare a controlului efectuat asupra bagajelor de cală aparţinând unor pasageri care călătoreau din direcţia Istanbul, au descoperit 388,62 grame bijuterii confecţionate din metal galben şi 449,76 grame bijuterii confecţionate din metal alb. Pasagerii au fost selectaţi în vederea controlului vamal de pe culoarul verde "NIMIC DE DECLARAT", aceştia având intenţia de a se sustrage controlului vamal. Bijuteriile erau ascunse în diferite articole de îmbrăcăminte”, se arată într-un comunicat al Autorităţii Vamale Române, citat de Agerpres.

Valoarea bijuteriilor la preţ de vânzare cu amănuntul al unui produs original este de aproximativ 70.000 lei, mai precizează reprezentanții Biroului Vamal de Frontieră Otopeni.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri