Brigada Rutieră se delimitează de mesajul iritat al purtătorului de cuvânt

Data actualizării: Data publicării:
ovidiu-munteanu-e1533106995833-640x391

Brigada Rutieră se delimitează de mesajul purtătorului său de cuvânt, care le-a recomandat celor care lasă evaluări de 1 stea pe pagina de Facebook a Poliției Române să nu mai apeleze de acum încolo la poliție. 

„Cu privire la mesajul postat pe pagina de socializare a Poliției Române de către colegul nostru Ovidiu Munteanu, vă aducem la cunoștință faptul că Brigada Rutiera nu achiesează la cele transmise, mesajul fiind unul strict personal.Brigada Rutieră vă asigură că este și va rămâne în slujba cetățeanului, indiferent de situație”, a transmis Brigada Rutieră. 

Ieri, supărat pe cei care lăsau evaluări de 1 stea pe pagina de Facebook a Poliției Române, purtătorul de cuvânt al Brigadei Rutiere a lăsat o evaluare de 5 stele pe pagina Poliției și un mesaj dur: "Pentru toţi care jigniţi şi urâţi Poliţia Română, vă rog ca data viitoare când aveţi probleme să apelaţi la oricine altcineva, nu la poliţie. Când vă fură bunurile, când vă agresează pe stradă, la accidente rutiere, vă rog să apelaţi la vecini, la popi, la rude, dar nu la poliţie."

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri