Cine este proprietarul BMW-ului cu care Liviu Dragnea a mers la mare de 1 Mai. Mașina a fost cumpărată din Ploiești

Data actualizării: Data publicării:
liviu dragnea selfie in masina_fb

Mașina cu care liderul PSD Liviu Dragnea a circulat în data de 1 mai, un BMW 4X4, care nu apare în declarația de avere a acestuia, a fost cumpărat de fiul lui, au aflat jurnaliștii de la g4media.ro.

Jurnaliștii g4media.ro au vorbit cu surse din reprezentanța auto de unde a fost cumpărat automobilul. Potrivit acestora, fiul lui Liviu Dragnea este cel care a cumpărat mașina, în numele unei firme unde acesta deține pachetul majoritar de acțiuni.

CITEȘTE ȘI: Liviu Dragnea a câştigat un pariu pe Facebook, după ce s-a plâns de taxa de pod

Valentin Dragnea ar fi cumpărat BMW-ul în 2016, de la dealerul Proleasing Motors Ploiești. Automobilul, un BMW 740, fabricat în 2015, ar fi fost achiziționat la un preț de aproximativ 130.000 de euro.

Mai mult, scrie Liber in Teleorman, mașina este înmatriculată în județul Teleorman, fiind înscrisă în acte pe firma ROMCIP.

CITEȘTE ȘI: USR: Mașina cu care a fost Dragnea la mare nu este în declaraţia sa de avere

Potrivit g4media.ro, fiul lui Liviu Dragnea a mai cumpărat, tot de la Proleasing Motors Ploiești, și un BMW X6  M. Acest automobil ar fi fost achiziționat la un preț de 148.000 de euro, la care s-ar fi adăugat dotări suplimentare care au ridicat prețul de achiziție cu încă 35.000 de euro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri