Sari la conținut

Trafic de coșmar în București

Se circulă foarte greu, marți dimineață, în Capitală. Oamenii stau zeci de minute în trafic.

URMĂRIȚI TRAFICUL DIN BUCUREȘTI ÎN TIMP REAL AICI

Traficul rutier este dat peste cap și în această dimineață. Pe aplicația de mobil Waze sunt raportate blocaje majore aproape la fiecare intersecție. Pe lângă problemele deja cunoscute, circulația este afectată azi și din cauza ploii.

Pe lângă Waze, oamenii se plâng de aglomerație și pe rețelele de socializare.

Cititorii Digi24.ro ne trimit fotografii cu cozi interminabile. „O coadă ''mică'' de mașini ce se întinde pe tot Bd. Unirii, rond Piața Alba Iulia și Bd. Decebal până la Muncii”, ne-a scris Adrian D.

Tot astăzi, taficul rutier se va închide între orele 12:00 și 13:00, pe durata desfășurării procesiunilor religioase de Sf. Dimitrie cel Nou, pe traseele vizate de credincioși, în timp ce în perioada 25-28 octombrie, în zona Catedralei de pe Dealul Patriarhiei și esplanadei vor avea loc activități de pelerinaj fără afectarea traficului rutier și pietonal. (Detalii aici)

În Bucureşti sunt înmatriculate aproximativ 1,3 milioane de maşini și alte peste 500.000 de autoturisme tranzitează zilnic Capitala. Vă reamintim, capitala României ocupă locul al treilea într-un clasament al orașelor cu trafic de coșmar la orele de vârf.

 

Pe aceeași temă