Compania de Autostrăzi trimite turiştii cu trenul. C. Striblea: Multă lume nu mai vrea să accepte, e prea mult

Data actualizării: Data publicării:
aglomeratie

Reprezentanţii Companiei de Autostrăzi dau dovadă de un optimism incurabil când vine vorba de găsirea de soluţii la problema traficului din România. Mai luaţi şi trenul, le recomandă glumeţ Alin Şerbănescu, purtătorul de cuvânt al instituţiei, celor care se plâng de aglomeraţia de pe drumuri, mai ales din perioada sărbătorilor.

Opinia aparține purtătorului de cuvânt al CNAIR, Alin Șerbănescu, și a fost exprimată într-o discuție cu jurnaliștii Digi FM pe tema aglomerației de pe drumurile naționale.

„Ce comunică Alin Şerbanescu e că trebuie să vă obişnuiţi cu problema asta. Foarte multă lume spune, da, poate ai dreptate, poate ar trebui să iau trenul sau bicicleta, dar de prea multă vreme se întâmplă asta. De ce îmi ceri răbdare? Câtă să mai am?

Incapacitatea instituţională rămâne una din marile <minuni> ale acestei ţări.

Multă lume nu mai vrea să mai accepte pentru că e prea mult.

Ce zice Şerbănescu s-ar putea să funcţioneze, dar problema nu e acest om care este un funcţionar public. Problema este incapacitatea acestei ţări trecute prin zeci de partide de a face aceste lucruri. E dovada cea mai clară că nimeni din cei care au fost la putere nu poate livra această chestiune”, a comentat la Digi24 jurnalistul Cătălin Striblea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri