Un elev din Vâlcea este cercetat penal pentru că și-ar fi lovit un coleg cu o curea. Direcțiunea școlii a sesizat Poliția

Data publicării:
agresiune la scoala
Credit foto: Guliver/Getty Images

Anchetă a poliției într-o școală din Vâlcea, după ce directorul a sesizat faptul că un elev ar fi agresat fizic un alt copil, două zile la rând. Adolescentul și-ar fi lovit victima cu o curea peste mână, iar la una dintre agresiuni ar fi participat și un alt elev, scrie Agerpres. Același adolescent, spun reprezentanții IȘJ Vâlcea, este cercetat și într-un alt dosar, după ce în toamnă ar fi mimat scene cu conotaţii sexuale în fața unor școlari de clasa a III-a.

Incidentele, scrie sursa citată, au avut loc luni și marți, într-o școală din Râmnicu Vâlcea. În urma sesizării, polițiștii au deschis dosar penal pentru lovire și alte violențe.

"La data de 30 ianuarie 2024, poliţiştii din cadrul Biroului siguranţă şcolară şi Poliţiei municipiului Râmnicu Vâlcea au fost sesizaţi de către directorul unui liceu din Râmnicu Vâlcea cu privire la faptul că un elev ar fi fost agresat fizic de un coleg. Astfel, în data de 30 şi 29 ianuarie 2024, un elev de clasa a VIII-a ar fi fost lovit de către un coleg peste mână. În data de 30 ianuarie, la agresiune ar fi participat încă un coleg de clasă", au transmis reprezentanții IPJ Vâlcea.

Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Vâlcea spune că unul dintre agresori este vizat și într-o altă anchetă. La începutul anului şcolar s-ar fi dus, împreună cu un coleg, la elevii dintr-o clasă de a III-a şi ar fi mimat scene cu conotaţii sexuale în fața lor, obligându-i și pe cei mici să-i imite.

Un caz de violență în școală a avut loc, tot în Vâlcea, și săptămâna trecută. Un elev de clasa a VI-a din Drăgășani şi-ar fi atacat un coleg de clasă cu un cuţit de scrisori, chiar în sala de curs. Și în acel caz, polițiștii au deschis dosar penal pentru lovire și alte violențe.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri