Elon Musk anunță că va schimba logo-ul Twitter: „Vom spune adio brand-ului şi, gradual, tuturor păsărilor”

Data actualizării: Data publicării:
Logo-ul Twitter
Foto: Profimedia Images

Elon Musk a anunțat că va schimba logo-ul Twitter și că va renunța la celebrul simbol al păsării albastre cu care este asociată rețeaua socială de la fondare, conform Bloomberg, citat de Agerpres.

Într-o postare făcută la scurt timp după miezul nopţii, miliardarul a spus: „dacă un logo X suficient de bun va fi postat la noapte, îl vom introduce mâine la nivel mondial, iar în curând vom spune adio brand-ului Twitter şi, gradual, tuturor păsărilor”.

Anul trecut, Elon Musk a cumpărat Twitter pentru 44 de miliarde de dolari şi a fuzionat compania într-o entitate denumită X Corp.

Potrivit informaţiilor publicate pe pagina web a Twitter, logo-ul care înfăţişează o pasăre de culoare albastră, este „cel mai recunoscut activ al nostru„”, adăugând „de acea îl protejăm atât de mult”.

În luna aprilie a acestui an pasărea albastră a fost înlocuită, temporar, cu un câine din rasa Shiba Inu, logo-ul criptomonedei Dogecoin, înlocuire care a ajutat la creşterea valorii de piaţă a Dogecoin cu până la patru miliarde de dolari.

Cele mai recente probleme ale Twitter au legătură cu acţiunile colective în justiţie demarate de o serie de foşti angajaţi care solicită despăgubiri în valoare de 500 de milioane de dolari pentru neplata unor salarii compensatorii. De la preluarea de către Elon Musk, Twitter a concediat jumătate din angajaţi pentru a-şi reduce costurile.

Editor : Adrian Dumitru

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri