170 de blocuri din Sectorul 1 nu au apă caldă din cauza unei avarii. Anunțul Termoenergetica

Data publicării:
Apa care curge din duș.
De frica sărăciei, francezii fac duș fără săpun și se spală pe dinți fără pastă. Foto: GettyImages

Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti a anunţat, joi, că sunt în curs de desfăşurare lucrări de remediere a avariei la reţeaua primară DN 800, prin înlocuirea unei porţiuni de conductă de aproximativ 30 de metri, în zona Promenada Mall, pe şoseaua Floreasca, din Sectorul 1 al Capitalei.

Furnizarea agentului termic pentru apă caldă pentru şase puncte termice care alimentează 171 de blocuri va fi sistată până vineri, 6 mai, la ora 22:00, informează un comunicat transmis Agerpres.

„Încă din cursul dimineţii au fost începute manevrele tehnice de golire a conductei şi lucrările de reparaţii. După finalizarea lucrărilor, vor fi efectuate operaţiunile de umplere a tronsonului de conductă. De asemenea, este important de subliniat că, prin poziţia pe care o are această porţiune de magistrală cu o vechime de aproape 40 de ani, se asigură alimentarea întregului cartier Aviaţiei. Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica Bucureşti şi echipele de intervenţie lucrează în regim permanent pentru soluţionarea problemelor apărute în teren”, precizează sursa citată.

Clienţii au la dispoziţie informaţii prin mesajele preînregistrate la numărul de telefon 031.9442 sau la numărul de telefon gratuit - 0800.820.002, precum şi prin aplicaţia Termoalert.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri