Accident grav în Bacău: Doi copii au murit. Șoferul mergea pe șosea cu cauciucuri de vară

Data actualizării: Data publicării:
accident in bacau
Doi copii au murit în urma unui accident rutier în care au fost implicate opt persoane. FOTO: Ziarul de Bacău

Doi copii au murit în urma unui accident rutier în care au fost implicate opt persoane și care s-a produs, marţi, pe Drumul European 85, în judeţul Bacău. 

ACTUALIZARE Doi copii au murit în urma accidentului, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bacău, Ema Tereş.

„La sosirea forţelor de intervenţie, doi minori se aflau în stop cardiorespirator. Din nefericire, în ciuda eforturilor depuse de echipajele medicale, a fost declarat decesul acestora. Celelalte şase victime implicate în accident sunt conştiente, cu multiple traumatisme, fiind preluate de către ambulanţele SMURD şi SAJ, în vederea transportului către unitatea spitalicească”, a precizat oficialul ISU Bacău.

Un conducător auto de 28 de ani, din județul Vrancea în timp ce conducea un autoturism echipat cu anvelope de vară, pe sensul de mers Bacău - Adjud, a pierdut controlul directiei, a pătruns pe contrasens și a părăsit partea carosabilă intrând în coliziune cu un arbore. În autoturism se mai aflau trei adulți și patru minori.

Șoferul și pasagerul care era lângă acesta sunt răniți grav, ceilalți doi minori, de un an și șase ani, sunt răniți ușor, iar alte două femei, de 23 și 28 de ani sunt și ele rănite ușor.

Traficul a fost blocat pe ambele sensuri pentru intervenție.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest și drugtest, rezultatul fiind negativ.

ȘTIRE INIȚIALĂ „În urmă cu câteva momente, pompierii băcăuani au fost solicitaţi să intervină în comuna Răcăciuni, pe E85, în urma unui apel care anunţa producerea unui accident rutier. De urgenţă, la locul indicat s-a deplasat o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o descarcerare, o ambulanţă SMURD, o ambulanţă TIM, o ambulanţă Transport Victime Multiple şi trei ambulanţe SAJ”, a transmis, marţi, ISU Bacău.

Sursa citată a precizat că în accidentul rutier este implicat un autoturism în care se aflau opt persoane (patru adulţi şi patru copii).

Doi minori, în vârstă de un an, respectiv trei ani, se află în stop-cardio respirator. Celelalte șase persoane implicate sunt conștiente, cu multiple traumatisme.

Intervenţia echipajelor de la faţa locului este în plină desfăşurare.

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri