Accident grav în Ialomița. Un om a murit iar alți 5 au fost răniți, inclusiv un copil. A fost activat Planul Roșu de Intervenție

Data actualizării: Data publicării:
Imagini: ISU IALOMIȚA
Foto: ISU IALOMIȚA

O persoană a murit şi alte cinci, inclusiv un copil, au fost rănite, duminică, în urma unui accident rutier în care au fost implicate patru autoturisme. Evenimentul a avut loc pe DN2, în localitatea Sineşti, judeţul Ialomiţa, fiind activat Planul roşu de intervenţie. La locul accidentului intervin echipaje de la ISU Ialomiţa şi de la ISU Bucureşti - Ilfov, şi a fost solicitat şi un elicopter SMURD. Trei adulţi au fost transportaţi la spital.

Imagini: ISU IALOMIȚA
Imagini: ISU IALOMIȚA

„Ialomița: accident rutier în care sunt implicate 4 autoturisme, în localitatea Sinești

Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru optimizarea misiunii de răspuns la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

La fața locului au fost alocate următoarele resurse:

ISU Ialomița: 2 autospeciale de stingere, 1 descarcerare, 2 ambulanțe SMURD, 1 autospecială pentru transport victime multiple și 2 ambulanțe aparținând serviciului județean de ambulanță;

ISU BIF: 1 autospecială de stingere, 1 descarcerare, 4 ambulanțe SMURD, 1 unitate de terapie intensivă mobilă și 4 ambulanțe ale SABIF.

De asemenea, în sprijinul echipajelor medicale a fost solicitat și elicopterul SMURD.

Misiunea este în dinamică.

Bilanț final: 6 persoane implicate*(5 adulți și 1 minor), dintre care *1 persoană declarată decedată (adult) și 5 persoane rănite, conștiente, în evaluare medicală la locul intervenției.

După evaluarea medicală, 3 persoane (adulți) vor fi transportate la spital”, arată un comunicat al ISU.

Editor : A.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri