Video Accident pe DN 25, între Galaţi și Tecuci, după ce 2 mașini au derapat. 5 persoane au fost rănite

Data publicării:
pompieri smurd accident galati
Traficul rutier este întrerupt pe ambele sensuri. Inquam Photos / George Călin

Drumul Național 25 este blocat pe ambele sensuri între Galaţi și Tecuci, în apropierea localităţii Independenţa, din judeţul Galaţi, după ce 2 mașini au derapat. 5 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. În zonă este o curbă periculoasă iar carosabilul este umed, pentru că de dimineață plouă fără oprire. Potrivit primelor informații, victimele sunt conștiente și cooperante. Accidentul s-a produs în același loc în care în urmă cu câteva săptămâni 3 oameni au murit și alți 8 au fost răniți în urma unei ciocniri dintre un autoturism și-un microbuz plin cu navetiști.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că pe DN 25 Galaţi-Tecuci, în apropierea localităţii Independenţa, judeţul Galaţi, s-a produs un accident rutier între două autovehicule, soldat cu rănirea a şase persoane. Potrivit Poliţiei, persoanele rănite sunt conştiente şi evaluate medical.

”Traficul rutier este întrerupt pe ambele sensuri, fiind deviat pe acostament. Se estimează reluarea normală a circulaţiei în 45-60 de minute”, mai anunţă Poliţia Română.

Editor : Andreea Smerea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri