Administratorul primăriei Orşova, acuzat de delapidare

Data publicării:
1403 20furt 20orsova-54704

Printre bunurile găsite în locuinţa angajatului primăriei Orşova se numără un aragaz și un frigider cumpărate din banii primăriei pentru a utila bucătăria instituției, zeci de metri de cabluri, becuri folosite de obicei pentru iluminatul stradal și chiar scânduri pentru bănci. Toate erau depozitate în magazia casei.

În timp ce localnicii au criticat fapta administratorului, primarul municipiului Orşova, Ion Manea, a încercat să-şi apere angajatul. „Nu-l credeam în stare să facă aşa ceva. Eu cred că are documernte pe ele. Din punctul meu de vedere e o surpriză”, a spus edilul.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Mehedinţi, Roxana Vişan, bunurile au fost ridicate și sigilate, aflându-se momentan la sediul primăriei din Orșova.

Administratorul nu a putut fi audiat deocamdată, pentru că este internat de câteva zile într-o clinică din Timișoara. Imediat ce va fi externat, omul va trebui să justifice proveniența fiecărui obiect. În cazul în care va fi găsit vinovat, riscă să fie acuzat de delapidare și va rămâne şi fără serviciu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri