Antrenorul de înot de la Dinamo ar fi violat fetița de 7 ani în bazin, de față cu toți părinții copiilor, inclusiv mama victimei

Data actualizării: Data publicării:
tanar cu hanorat deschis la culoare si fata blurata urcand intr-o masina
Antrenorul de înot de la Dinamo. FOTO: captură video Digi24

Apar detalii șocante în cazul fetiței de 7 ani violată de antrenorul de înot. Individul ar fi comis fapta în bazin, de față cu toți părinții, inclusiv mama fetiței. Acum este anchetă la Clubul Dinamo. Bărbatul a fost arestat preventiv și dat afară, iar clubul verifică toți profesorii angajați. Trebuie să demonstreze toți că nu au antecedente sau probleme de integritate.

Anchetatorii vor să afle dacă antrenorul a mai abuzat și alți copii.

Bărbatul de 20 de ani era angajal al Clubului Dinamo din luna mai a anului trecut. Avea cursuri cu mai mulți copii, niciodată individul. De regulă, grupele aveau cel puțin 10 copii.

În momentul abuzului erau de față mai mulți profesori și părinți. Mama fetiței a fost cea care a sunat la 112. Polițiștii au ridicat imaginile de pe camerele de supraveghere în care a fost surprins și abuzul. Ulterior, bărbatul a fost reținut și apoi arestat.

Conducerea clubului a declarat că va lua măsuri după acest incident, că toți angajații vor fi verificați și vor fi obligați să prezinte un certificat de integritate

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri