Arhiepiscopia Craiovei vinde pe internet obiecte sfințite

Data publicării:
biserica2

Magazinul online al Arhiepiscopiei Craiovei a fost deschis în urmă cu aproape doi ani. De atunci, aproape 2 milioane de oameni au accesat site-ul, iar unii au făcut şi cumpărături. Mitropolia păstrează în secret cifra de afaceri a site-ului de cumpărături online.

„Cei care doresc să cumpere o carte, un CD și alte produse pot apela la magazinul online. Produsele se livrează prin poștă, prețul în statut de ramburs”, explică preotul Ioniță Apostolache, purtător de cuvânt al Mitropoliei Olteniei.

Credincioşii pot comanda de pe site-ul Mitropoliei Olteniei aceleași produse care se găsesc în toate magazinele cu obiecte bisericești. Printre cele mai scumpe se numără un veșmânt preoțesc, care costă nu mai puțin de 800 de lei

Părerile craiovenilor care obişnuiesc să meargă la biserică sunt împărţite.

„Pentru cei care interesaţi de acest domeniu este o idee destul de bună. Dacă cineva chiar îşi doreşte să cumpere astfel de lucruri, le poate obţine mult mai uşor”, spune un localnic. „Pentru lumea comodă o să ajungă să nu se mai dea jos din pat să ia sfintele Paşti. O să facă un comision la taxi. Să vină să îi aducă paştele”, crede un altul.

Produsele vândute pe site-ul Mitropoliei Olteniei se găsesc şi în cele trei magazine pe care instituția le are deschise în Craiova.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri