ATAC ÎN STIL MAFIOT ÎN BUCUREȘTI. Un bărbat, împușcat în cap cu o armă AK47

Data publicării:
2611update 20ak47-35451

Actualizare 23.00Una dintre armele abandonate este un pistol-mitralieră AK- 47. Modelul este produs și în România, la fabrica de la Cugir și este cel mai popular pistol-mitralieră din lume. Arma, în uz din 1949, are o cadență de tragere de 600 de cartușe pe minut și încă este folosită de armatele a cel puțin 70 de țări. Cealalta arma folosită este un pistol cu amortizor.

Actualizare 21.50.Ultimele concluzii ale anchetei sunt că au tras trase peste 20 de gloanțe, 13 s-au oprit în parbrizul mașinii, iar restul au ricoșat în peretele blocului și pe jos. Bărbatul împușcat este în vârstă de 26 de ani și nu are antecedente penale.

Actualizare 19.00.Coordonatorul SMURD București, Bogdan Oprița, a declarat la Digi 24 că victima a fost transportată la Spitalul Floreasca. El a adăugat că bărbatul este supus unei investigații suplimentare pentru a se vedea care sunt organele lezate și dacă este nevoie de intervenții chirurgicale.

Oamenii care au auzit împușcăturile au declarat că, inițial, au crezut că este vorba de niște copii care se joacă cu petardele.

Ancheta, desfășurată de Secția 11 de Poliție

Echipajul medical i-a acordat bărbatului primele îngrijiri, la fața locului. Potrivit unor surse medicale, el este conștient.

Incidentul a avut loc lângă un liceu, iar polițiștii urmează să stabilească în ce context s-a produs acest incident.

Nu se știe dacă bărbatul s-a împușcat singur sau a fost victima unei agresiuni. Potrivit anchetatorilor, este pentru prima oară când se folosește o armă automată la un asemenea atac, în București.

Polițiștii de la Secția 11 de Poliție - pe raza căreia s-a produs atacul - fac cercetare la fața locului și strâng probe de la fața locului. Urmează să fie audiați și martori.

Incidentul s-a produs în jurul orei 18.00.

Din primele informații, atacul ar fi fost declanșat dintr-un autoturism de culoare neagră, înmatriculat în Bulgaria.

În București și în județele apropiate s-au făcut filtre pentru găsirea mașinii din care s-a declanșat atacul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri