Sari la conținut

Autospecială de intervenţie lovită în misiune. Doi poliţişti răniţi

Doi poliţişti au fost răniţi, joi seară, după ce autospeciala cu care mergeau la o intervenţie şi care avea semnalele în funcţiune a fost lovită de o altă maşină, la ieşirea din Timişoara spre oraşul Buziaş.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Timiş, Ancuţa Morariu, a declarat pentru News.ro că în autospeciala de Poliţie se aflau doi agenţi ai Secţiei 2 din Timişoara, iar autospeciala avea semnalele optice în funcţiune.

"Poliţiştii de la Secţia 2 Poliţie din Timişoara au fost semnalaţi prin 112 cu privire la producerea unui eveniment pe raza de competenţă. În momentul în care au încercat să se îndrepte către locul evenimentului au fost loviţi de un autoturism. Trebuie menţionat că autospeciala de Poliţie avea semnalele optice în funcţiune", a spus Ancuţa Morariu.

În urma accidentului, cei doi poliţişti au fost răniţi, fiind transportaţi la spital.

Conform sursei citate, accidentul s-a produs după ce echipajul de Poliţie a vrut să întoarcă maşina pe axul drumului, fiind lovit de un autoturism care circula în acelaşi sens, dinspre Timişoara spre Buziaş.