Băiatul de 14 ani care a salvat un copil căzut într-o fântână va fi recompensat

Data publicării:
vlcsnap-2013-04-14-16h31m08s176

Băiatul de 14 ani care ieri a salvat un copil căzut în fântână ar putea fi recompensat de primăria Segarcea şi va primi felicitări din partea autorităţilor judeţene. 

Cristian Becheanu a fost crescut de tată şi de un bunic, după ce mama l-a părăsit. Iar aventura de ieri cu final fericit, la care a contribuit decisiv, l-a convins pe Cristi că menirea sa este să devină salvator profesionist. 

 Elev în clasa a VII-a, băiatul din Segarcea a fost singurul destul de curajos încât să coboare în fântâna adâncă de 15 metri, unde era captiv un copil de 3 ani. Cristian îşi aminteşte fără emoţii misiunea de salvare.

Părinţii copilului salvat au astupat deja fântâna în care era să-şi piardă viaţa copilul de 3 ani. Recunoştinţa lor se îndreaptă acum spre Cristian. Și tatăl lui Cristi este mândru că băiatul său a salvat o viaţă, deşi recunoaşte că a stat cu teamă.

Cristian mai are un frate. Cei doi sunt crescuţi de tată şi de un bunic. Mama şi-a părăsit familia în urmă cu mai mulţi ani. 

Autorităţile din Segarcea s-au gândit să îi ofere şi o recompensă bănească adolescentului Salvator. „A avut curaj ca la vârsta lui de 14 ani să intre într-o fântână şi să scoată un copil de 3 ani”, a spus, plângând, Nicolae Popa, primarul din Segarcea.

După ce a dus la capăt cu succes misiunea, Cristi şi-a dat seama ce meserie vrea să urmeze: „Pompier. Pentru că îmi place să salvez vieţi”. 

Băiatul va fi invitat zilele următoare şi la Prefectura Dolj, unde autorităţile judeţene vor să-i prezinte felicitări.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri