Bărbat condamnat în 2011 la 10 ani de închisoare, prins în Spania. El a furat o maşină şi un bancomat din Braşov

Data actualizării: Data publicării:
poza de urmarit international pe site-ul politiei
Bărbat condamnat în 2011 la 10 ani de închisoare, prins în Spania. El a furat o maşină şi un bancomat din Braşov.

Un bărbat care a fost condamnat, în 2011, la 10 ani de închisoare după ce a furat o maşină şi un bancomat din Braşov şi a încercat să fure un ATM şi din Suceava, a fost prins în Spania.

„La data de 30 ianuarie 2024, în urma informaţiilor transmise de poliţiştii români prin Biroul SIRENE România, un bărbat, de 45 de ani, din Braşov, a fost depistat şi arestat în Alcorcon, Spania. Acesta era căutat în vederea executării unui mandat european de arestare emis de către autorităţile române, pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat, fiind condamnat la 10 ani de închisoare”, a transmis, miercuri, Poliţia Română.

Sursa citată de News.ro a precizat că, în perioada decembrie 2004 – ianuarie 2005, bărbatul a sustras un autoturism, un bancomat şi a încercat sustragerea unui alt bancomat, în judeţele Braşov şi Suceava.

„La data de 23 noiembrie 2023, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Braşov a obţinut o informaţie despre o posibilă identitate falsă folosită de urmărit, în Spania. Informaţia a fost transmisă omologilor spanioli prin intermediul canalului de cooperare SIRENE, iar în urma activităţilor poliţieneşti desfăşurate pe teritoriul Spaniei, la data de 30 ianuarie a.c., acesta a fost depistat şi arestat”, a mai precizat Poliţia.

În prezent, sunt îndeplinite procedurile judiciare pentru executarea mandatului european de arestare.

Mandatul a fost emis în anul 2011 de către Tribunalul Braşov.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri