Bărbat din Satu Mare este acuzat că și-a răpit fosta iubită din casa actualului soț

Data publicării:
politist de la trupele speciale intr-i masina de interventie
Un bărbat de 29 de ani din judeţul Satu Mare a fost reţinut după ce şi-a răpit fosta iubită FOTO: Shutterstock

Un bărbat de 29 de ani din judeţul Satu Mare a fost reţinut şi, ulterior, plasat sub control judiciar, după ce şi-a răpit fosta iubită şi, ajutat de alte două femei, a dus-o într-o altă localitate, aceasta fiind eliberată de către poliţişti, anunță Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).

"Poliţiştii din cadrul Secţiei Poliţie Rurală Tăşnad au fost sesizaţi sâmbătă de către o femeie de 43 de ani, din comuna Unimăt, despre faptul că trei persoane ar fi pătruns fără drept în imobilul în care aceasta domiciliază, unde le-ar fi agresat fizic pe aceasta şi pe nora ei, în vârstă de 27 de ani, transportând-o pe cea din urmă, împotriva voinţei sale, într-o altă locaţie. În urma verificărilor efectuate şi a mobilizării operative, poliţiştii au identificat persoanele bănuite de comiterea faptelor, respectiv fostul concubin al femeii de 27 de ani care, împreună cu alte două femei de 32 şi 47 de ani, au transportat-o cu un autoturism, fără acordul său, la un imobil din localitatea Corund. Ulterior, bărbatul de 29 de ani i-ar fi adresat femeii de 43 de ani mai multe ameninţări cu moartea, prin intermediul unei reţele de socializare, până la sosirea poliţiştilor şi extragerea victimei din imobil", precizează sursa citată.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, după care a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile. Totodată, poliţiştii au emis două ordine de protecţie provizorii pe numele bărbatului şi al femeii de 47 de ani.

Poliţiştii continuă cercetările pentru violare de domiciliu, lovire sau alte violenţe, lipsire de libertate în mod ilegal şi ameninţare.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri