Bărbatul care şi-a bătut cu bestialitate cei doi copii fusese închis pentru omor

Data publicării:
tata arestat copii bataie galati

Bărbatul din Galaţi care s-a filmat când îşi bătea copiii, ca să trimită mamei imaginile, a ajuns în arest preventiv pentru cel puţin 30 de zile. Între timp, amănunte tulburătoare din trecutul său ies la iveală - individul a făcut închisoare pentru omor şi mai avea un dosar penal pentru că şi-a agresat soţia.

Pentru bărbatul care s-a filmat în timp ce-şi bătea copiii, doar ca să se răzbune pe soţia plecată la muncă în Anglia, vorbeşte trecutul său. A făcut închisoare pentru că şi-a ucis fosta soacră, dar a fost eliberat în 2005. Şi-a refăcut viaţa, însă latura violentă a continuat să iasă la iveală.

Victime nu i-au fost doar cei doi copii, ci şi soţia.

Gabriela Costin, purtător de cuvânt al IPJ Galaţi: “Există o plăngere făcută de soţie în data de 17 ianuarie, făcută la poliţia municipiului Tecuci cu privire că ar fi fost agresată fizic de soţul ei, a fost întocmit dosar penal în această cauză tot pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie”.

Ca să scape de bătăi, femeia a ales calea străinătăţii, doar că şi-a lăsat în urmă cei doi copii, care sunt acum în grija bunicii din partea tatălui.

Crpian Groza, director executiv DGASPC Galaţi: „Sunt incluşi într-un program de consiliere psihologică, evaluare şi consiliere psihologică. Sunt monitorizaţi şi de noi şi de către colegii de la poliţie”.

Mama celor doi copii şi-a anunţat rudele că e în drum spre România şi vrea să aibă grijă de acum încolo de băieţelul de 2 ani şi fetiţa de 5.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri